Termékek

Hidraulikai blokkok

Az mfactory által tervezett- és gyártott hidraulikai blokkok célja a hűtési- és fűtési rendszerek, hideg párásító rendszerek, hővisszanyerő- és hőcserélő rendszerek, valamint magasnyomású mosók automatizálása, teljesítményének optimalizálása, valamint a telepítés idejének és bonyolultságának csökkentése érdekében. Különböző hidraulikus egységeink keretre szerelt, integrált gépészeti- és vezérlő rendszerrel rendelkeznek a hatékony működés érdekében.
A különböző alkalmazási területekre szánt épületgépészeti célgépekből standardizált méreteket-elképzeléseket is gyártunk, de természetesen ezek igény esetén egyedi méretekben is rendelhetők.

Tervező mérnök munkatársaink segítenek a tervezésben, villamosmérnök munkatársaink a célhoz leginkább megfelelő vezérlési algoritmust, valamint szenzorokat-perifériákat választják meg, technikus kollégáink pedig műhely körülmények között összeszerelik- nyomáspróbázzák- és tesztelik a berendezéseket.

Mi az mfactory-nál elkötelezett hívei vagyunk az energiatudatos- környezettudatos megoldásoknak, így minden esetben törekszünk a leghatékonyabb, legenergiatakarékosabb szivattyú típusokat, hajtást- és motorokat kiválasztani. PLC vezérelt rendszereink előre megírt programjai esetén is célunk a lehető leghatékonyabb működés, frekvenciaváltós vezérléseinkkel mindig az optimális motor fordulatszámon tartjuk a szivattyúkra szerelt EC motorokat. A különböző szenzorokkal felruházott egységek előnye továbbá, hogy összekapcsolhatók bármilyen épületfelügyeleti rendszerrel, így a mért adatokat távolról is láthatják a felhasználók, így a váratlan hibákat megelőzően is időben értesítést kaphatnak, így megelőzhető, hogy megálljon a rendszer. A hibajelzések, szervizjelzések növelik a biztonságot, gyorsítják- és egyszerűsítik a karbantartásokat, csökkentik a szervizelési költségeket.

Megtervezünk, előre összeszerelünk, és minden egységet gyárunkban tesztelünk.
Így garantáljuk termékeink magas minőségét, valamint a gyors és egyszerű telepítést a helyszíni szereléskor. Járatosabb hidraulikai blokkjainkhoz a szivattyú- és tartály alkatrészekből, szenzorokból, szelepekből folyamatos készletet tartunk, amelyek bármilyen általunk gyártott blokkban használhatók. Bizonyos egységeink kültéri gépház burkolattal is gyárthatók, akár szigetelt – fagymentesített kivitelben is rendelhetők.

Az mfactory hidraulikai blokkok előnyei:
✔ előre összeállított rendszer
✔ egyszerű telepítés
✔ minden egységet nyomáspróbának vetjük alá
✔ minden vezérlő egységet élesztünk és tesztelünk
✔ gyors és hatékony beüzemelés, nincs szükség nyomáspróbára, vezérlés tesztelésre
✔ széles termékpaletta, egyedileg összeválogatható alkatrészek, kedvező méretek
✔ alacsony energiafogyasztás
✔ bms rendszerrel való kommunikáció, igény esetén okostelefonos vezérlés
✔ karbantartás jelzések, hibajelzések, kármegelőzés

Az mfactory OEM szervízes gyártási konstrukciókat kínál minden típusú hidraulikai blokkra. A szolgáltatás keretein belül nem csak a különböző rendszerelemek (szenzorok, szelepek, szivattyúk logozására, de a saválló acél keretek, valamint a PLC vezérlés, és az egyedi gyártmánytábla logozására is lehetőség nyílik). Ügyfeleink így magasabb minőségben, nagyobb elismeréssel építhetik rendszereiket, az mfactory teljesen a háttérben marad.

1) Hidraulikai blokkok magasnyomású párásító rendszerekhez

Hidraulikai blokkok magasnyomású párásító rendszerekhez.
Magasnyomású hidraulikai blokkjaink az elsők a sok közül, így több, mint 10 évnyi fejlesztési munkálat van mögötte. Párásító rendszereink évek óta nehézipari körülmények között bizonyítják tartósságukat, megbízhatóságukat. PLC vezérelt magasnyomású párásító rendszer hidraulikai blokkjainkhoz bronz és saválló házas szivattyúk, és szelepek is választhatók, de egyedi nyomásálló alkatrészeket is gyártunk berendezéseinkhez. Szivattyúk közül normál triplex-kerámia dugattyús, valamint karbantartásmentes membrán szivattyúkat is kínálunk. A szivattyúk redundáns üzemben is rendelhetők, akár redundáns vezérléssel. Nálunk nem csak a hidraulikus blokkok, de a párásító rendszerek fúvókái, és beporlasztási kialakításai is kaphatók.

Az mfactory-nál az alábbi típusú magasnyomású párásító rendszerekhez gyártunk hidraulikai blokkokat:
– Egy zónás egyszerű magasnyomású-direkt porlasztásos párásító rendszerek
– Több zónás, magasnyomású-direkt porlasztásos párásító rendszerek
– Centralizált töltésű- és nyomáselengedésű magasnyomású párásító rendszerek
– Decentralizált töltésű- és nyomáselengedésű magasnyomású párásító rendszerek
– Ventilátorral és normál szórócsővel szerelt magasnyomású párásító rendszerek
– Központi egy elemes,- és több elemes hidraulikai blokkok magasnyomású párásító rendszerekhez

Magasnyomású párásító rendszer hidraulikus blokkjainkhoz teljesen saját fejlesztésű automatizált PLC vezérlést kínálunk, melyre különböző standard program csomagjaink vannak alkalmazás függően, legyen szó akár direkt porlasztásról, légkezelőbe integrált nedvesítésről, kondenzátor előhűtésről, porlekötésről, szaglekötésről, káros anyag emisszió csökkentésről egyaránt. Egészen 20 l/h teljesítménytől akár 4-5000 l/h teljesítményekig. Párásító rendszereinknél van lehetőség az alacsony nyomású ágba fertőtlenítő folyadék, illatosító szer, szaglekötő adalékanyag szabályozott adagolására is. PLC vezérléseink bármilyen épületfelügyeleti rendszerbe integrálhatók. Az mfactory magasnyomású kompakt gépházai plug&play párosíthatók az általunk gyártott vízkezelő előegységekkel.

2) Hidraulikai blokkok magasnyomású mosókhoz

Hidraulikus blokkok magasnyomású mosókhoz. Kültérre, beltérre, aknába, konténerbe telepíthető kivitelek.

Magasnyomású autó- és egyéb felületmosók, ipari mosóberendezések hidraulikai blokkjait gyártjuk széles választékban. PLC vezérelt gépészeti célgépjeink rugalmasan alkalmazkodnak az ügyfelek egyedi elvárásaihoz. Magasnyomású mosókhoz gyártott hidraulikus blokkjaink lehetővé teszik a teljesen automatizált működést, az épületfelügyelettel való kommunikációt. Vízminőség, térfogatáram, és nyomás függvényében választjuk ki az alkatrészeket, bronz, vagy saválló acél anyagból. A feladatnak, és az ügyfél elvárásainak megfelelően ajánlunk különböző műszaki koncepciókat, előre megírt, standardizált PLC programokkal. A mosóvízhez opcionálisan kérhető fertőtlenítő folyadék adagolás, habzásgátló adagolás, savasító és/vagy lúgosító adalék, habosító adalék. A habosítót sűrített levegővel is kombinálhatjuk a kisebb fogyasztás érdekében, ami magasnyomású mosók esetén előnyként jelentkezik. Az mfactory magasnyomású mosókhoz fejlesztett hidraulikai blokkjai tökéletesen kombinálhatók szintén saját fejlesztésű vízkezelő berendezéseinkkel is.

Az mfactory magasnyomású mosó hidraulikus blokkok előnyei:
– Keretre szerelt kompakt egységek
– Plug&play telepítés
– Egyszerű- és gyors beüzemelés
– PLC vezérelt, intelligens vezérlés, BMS rendszerrel való kommunikáció
– Távoli elérés, okos applikációk
– Karbantartás mentes, vegyszerálló, szárazon futás álló magasnyomású hidraulikus membránszivattyúk
– Vízkezelő rendszerrel történő kommunikáció
– Mosófolyadék, fertőtlenítőfolyadék, habosító adagolási lehetőség
– Sűrített levegős csatlakozási lehetőség
– Költséghatékony üzemeltethetőség
– OEM szervizes gyártás, egyedi logozás lehetőségek

3) Hidraulikai blokkok nedvesítőfalas hűtéshez és páraszabályozáshoz

Hidraulikai blokkok nedvesítő falas adiabatikus hűtési és/vagy párásító rendszerekhez. Kültérre, vagy légkezelők mellé telepíthető kivitelek.
Az mfactory saját fejlesztésű hidraulikai blokkokat kínál nedvesítőfalas hűtéshez és páratartalom szabályozáshoz egyaránt. A légkezelőbe építhető nedvesítő falak hidraulikai blokkjai tartalmazzák a megfelelő térfogatáramú, szabályozott víz keringtetéshez szükséges gépészeti elemeket, az intelligens vezérlést, a keringtetett víz monitoringozását és teljes managementjét, valamint az alkalmazáshoz szükséges fokozatszabályozást, azaz zónaszabályozást.

Az mfactory nedvesítőfalas hidraulikai blokkjainak előnyei:
– Mindig optimális víz térfogatáram az egymástól független falszakaszokon
– Folyamatos vízminőség monitoringozás, automatikus iszapolás, víz regeneráció
– Fokozatszabályozás, zónaszabályozás lehetőségek
– Intelligens, teljesen automatikus PLC vezérlés, BMS rendszerrel történő kommunikáció
– Automatizált adiabatikus hűtés és/vagy páratartalom szabályozás opciók
– Automatizált víz- és levegőfertőtlenítés opciók
– Plug&play telepítés
– Egyszerű- és gyors beüzemelés
– Víz- és energiamegtakarítás

4) Hidraulikai blokkok közvetítőközeges hővisszanyerőkhöz

Hidraulikus blokkok légkezelő berendezések közvetítő közeges hővisszanyerő egységeihez.
Áramlásmérővel, nyomásmérővel ellátott, teljesítmény vezérelt szivattyú és a hidraulikus modulban található háromutas szelep lehetővé teszi a folyadék térfogatáram, nyomás, nyomásesés, hőmérséklet, de akár vízminőség mérését egyaránt. Az mfactory teljesítményvezérelt szivattyúi és vezérlőszelepei biztosítják a pontos vezérlést még részterhelés esetén is. Kiterjesztett funkcionalitás multifunkcionális használatra.

– Az elszívó ági levegő adiabatikus hűtése (indirekt adiabatikus nedvesítés) a lehető legkedvezőbb kompresszoros hűtési energiafelhasználás céljából
– Hűtés nyári időszakban a VDI 3803 szerint.
– Hőenergia-ellátás a HE-RAC sóoldati körébe víz / vízlemez hő segítségével
– Téli időszakban az elszívott levegőből kinyert fűtött levegő hőenergiájának optimalizált szállítása/átadása levegő/víz hőcserélőkkel, ennek eredményeként nincs szükség előfűtőre
– Nyári időszakban a hűtési hőenergia hasznosítása az elszívó ágból kinyert levegő/víz hőcserélők segítségével
– Előnyös megoldás elszívó ági adiabatikus nedvesítéshez, hiszen jó hatásfokkal, entalpia átvitel nélkül képes megvalósítani a hőenergia visszanyerését

Az mfactory által gyártott hidraulikus blokkok közvetítő közeges hővisszanyerőkhöz előnyei:
– Keretre szerelt kompakt egységek
– Plug&play telepítés
– Egyszerű- és gyors beüzemelés
– PLC vezérelt, intelligens vezérlés, BMS rendszerrel való kommunikáció
– Távoli elérés, okos applikációk
– Választható méretű és kialakítású tartályok, szivattyúk
– Opcionális vízminőség monitoringozás, víz management
– Opcionálisan nedvesítő fallal integrált gépészet és vezérlés
– Szabadhűtés vezérlési lehetőségek
– Költséghatékony üzemeltethetőség
– OEM szervizes gyártás, egyedi logozás lehetőségek

5) Hidraulikai blokkok folyadékhűtőkhöz

Hidraulikai blokkok hűtött folyadék energiatárolására, valamint szabályozott elosztására szolgáló hidraulikus szettek, amelyeket a hűtőgép / folyadékhűtő rendszerekbe lehet beépíteni. Az mfactory testreszabott rendszereket tervez és gyárt az ügyfél specifikációi alapján. Iparosított megoldások, amelyeket számos épületgépészeti folyamat során alkalmaznak. A bemutatott komplett megoldások mellett az mfactory gyárt: kollektorokat, csöveket, tartályokat és kiegészítő alkatrészeket.

Saját fejlesztésű PLC vezérlelt berendezések, intelligens, frekvenciaváltós vezérléssel, választható anyagokból, térfogatárammal, különböző szivattyú típusokkal, választható méretű tartályokkal.

Az mfactory folyadékhűtő hidraulikus blokkok előnyei:
– Keretre szerelt kompakt egységek
– Plug&play telepítés
– Egyszerű- és gyors beüzemelés
– PLC vezérelt, intelligens vezérlés, BMS rendszerrel való kommunikáció
– Távoli elérés, okos applikációk
– Választható méretű és kialakítású tartályok, szivattyúk
– Opcionális vízminőség monitoringozás, víz management
– Opcionálisan nedvesítő fallal integrált gépészet és vezérlés
– Szabadhűtés vezérlési lehetőségek
– Költséghatékony üzemeltethetőség
– OEM szervizes gyártás, egyedi logozás lehetőségek

6) Hidraulikai blokkok hulladékhő hasznosító rendszerekhez

Az mfactory hulladékhő hasznosító hidraulikai blokkjai integrált rendszerek hulladékhő visszanyeréshez. A belső nagyobb hőterhelő gyártástechnológiák során fejlődött, és fel nem használt hő visszanyerésére kialakított, automatizált rendszer. A kidobott hulladékhő újra hasznosítása akár használati melegvíz, vagy technológiai melegvíz előállításhoz. Mindig az ügyfél igényeihez, és a felhasználáshoz egyedileg tervezett, és méretezett berendezések.

Az mfactory hulladékhő hasznosító hidraulikus blokkok előnyei:
– Keretre szerelt kompakt egységek
– Plug&play telepítés
– Egyszerű- és gyors beüzemelés
– PLC vezérelt, intelligens vezérlés, BMS rendszerrel való kommunikáció
– Távoli elérés, okos applikációk
– Választható méretű és kialakítású tartályok, szivattyúk
– Opcionális vízminőség monitoringozás, víz management
– Opcionálisan nedvesítő fallal integrált gépészet és vezérlés
– Szabadhűtés vezérlési lehetőségek
– Költséghatékony üzemeltethetőség
– OEM szervizes gyártás, egyedi logozás lehetőségek

7) Hidraulikai blokkok szabadhűtéshez

A szabadhűtés rendszereknek számos típusa és felhasználása van. Az egyik legfontosabb data centerek meghatározott paraméterekkel történő folyamatos hűtésére irányul.

Szabadhűtéssel, vagy más nevél szárazhűtéssel a hűtési rendszer hatékonysága növelhető. A szabadhűtő hőcserélők levegő – folyadék hőcserélők, melyek kitűnően kombinálhatók adiabatikus nedvesítéssel. A folyadék oldalhoz az mfactory speciálisan tervezett hidraulikai modulokat fejleszt az ilyen típusú alkalmazásokhoz, amik biztosítják a szabadhűtés folyadék oldali megfelelő funkcionalitását. A víz keringtetésének és áramlásának fokozatmentes
modulációja, valamint automatizált víz- és levegő hőmérséklet mérőrendszer, vízminőség monitoringozás, melyet az ügyfél egyedi igényeinek kielégítésére tervezünk meg. Minden projekt olyan testreszabott elrendezéseket biztosít, amelyek hatékony telepítést tesznek lehetővé a legkülönbözőbb környezeti és éghajlati viszonyok között.

Az mfactory szabadhűtés hidraulikus blokkok előnyei:
– Keretre szerelt kompakt egységek
– Plug&play telepítés
– Egyszerű- és gyors beüzemelés
– PLC vezérelt, intelligens vezérlés, BMS rendszerrel való kommunikáció
– Távoli elérés, okos applikációk
– Választható méretű és kialakítású tartályok, szivattyúk
– Opcionális vízminőség monitoringozás, víz management
– Opcionálisan nedvesítő fallal integrált gépészet és vezérlés
– Szabadhűtés vezérlési lehetőségek
– Költséghatékony üzemeltethetőség
– OEM szervizes gyártás, egyedi logozás lehetőségek

8) Hidraulikai blokkok hőcserélőkhöz

Ipari épületgépészeti rendszerekben a víz hulladékhőjének hasznosítása szintén elengedhetetlen energetikai- és épületgépészeti feladat. A hulladékhő hasznosításához a folyadék/folyadék hőcserélők hidraulikai blokkjait az mfactory minden esetben egyedileg méretezi és gyártja a megrendelő elvárásai, és a helyi adottságok függvényében. Szivattyúk, vezérlések, tartályok, hőcserélők széles választékát kínáljuk, beltéri és akár kültéri kialakításban.

Az mfactory víz/víz hőcserélő hidraulikai blokkok előnyei:
– Keretre szerelt kompakt egységek
– Plug&play telepítés
– Egyszerű- és gyors beüzemelés
– PLC vezérelt, intelligens vezérlés, BMS rendszerrel való kommunikáció
– Távoli elérés, okos applikációk
– Választható méretű és kialakítású tartályok, szivattyúk
– Opcionális vízminőség monitoringozás, víz management
– Opcionálisan nedvesítő fallal integrált gépészet és vezérlés
– Szabadhűtés vezérlési lehetőségek
– Költséghatékony üzemeltethetőség
– OEM szervizes gyártás, egyedi logozás lehetőségek

Mechanical Factory Kivitelező, Gyártó és Kereskedelmi Kft.
Telephely: 3433 Nyékládháza, Ady Endre u. 49/A
Adószám: 27919963-2-05

Tel.: +36 (30) 665-5982
Email: office@mfactory.hu

Oxyma Group

Az M-Factory az Oxyma Group tagja

oxyma-group

oxymagroup.hu