Szolgáltatások

Ipari épületgépészeti tervezés

Mérnökcsapatunk sok éves tervezési és kivitelezési tapasztalatának köszönhetően sikerült olyan innovatív, költséghatékony ipari gépészeti megoldásokkal előállnunk, melyek egyedülállóak a piacon. Fő szempont nálunk a Megrendelő számára legmegfelelőbb rendszer megalkotása. Cégünk folyamatos növekedése a rengeteg megelégedett ügyfélnek köszönhető. Fő profilunk az ipari épületgépészeti tervezés. Legyen szó akár adiabatikus csarnokhűtésről, párásításról, vízkezelésről, számunkra nem létezik leküzdhetetlen feladat. Az évek alatt rengeteg tervezési és kivitelezési tapasztalatot, megoldásokat sajátítottunk el. Olyan innovatív, költséghatékony megoldásokkal találkoztunk, melyeket mi is tovább kívánunk adni, illetve rendelkezésére bocsájtani, hogy korszerű, energia hatékony rendszert tudjunk az Ön számára biztosítani. Az energiahatékonyság mellett fontos a költséghatékony beruházás is, melyet a gyártókkal való partneri kapcsolatainknak köszönhetően a listaáraknál alacsonyabb árakon tudunk biztosítani gépészeti komponenseket, mobil és fix telepítésű csarnokhűtő, szellőztető berendezést, hulladékhő hasznosító rendszert, fal és mennyezetfűtés-hűtést, valamint párásító rendszereket.
  Tervezésnél a fő szempontok:
 • Magas színvonal
 • Tartósság
 • Költséghatékonyság
 • Megbízható működés
 • Könnyű karbantartás

ÉPÜLETGÉPÉSZ RENDSZEREK TERVEZÉSE:

IPARI CSARNOKHŰTÉS – SZELLŐZTETÉS
Energiahatékony módon vagyunk képesek mobil és fix telepítésű adiabatikus hűtési rendszerekkel szabályozni a belső levegő hőmérsékletét. Feladatunk kidolgozni a megrendelő számára a legmegfelelőbb módszert.

IPARI PÁRATARTALOM SZABÁLYOZÁS
Az ipari párásítás és páratartalom szabályozás manapság egyre nagyobb szerepet kap az épületgépészetben. Ipari gyártócsarnokokban, irodaházakban, alapanyagraktárakban kardinális kérdés a megfelelő páratartalom. Direkt és indirekt párásítási megoldásainkkal a termelékenység maximalizálható.

ENERGIAMEGTAKARÍTÁSI RENDSZEREK
A költséghatékony üzemeltetés elengedhetetlen egy jól működő vállalatnál.
Rendszereinkkel nem csak energiát hanem pénzt is spórolhat, pl: kompex ipari
esővíz és hulladékhő hasznosítással

ESŐVÍZGYŰJTŐ ÉS TISZTÍTÓ RENDSZEREK

Nem elterjedt megoldás, azonban egy csarnok tetejéről esővizet nagy mennyiségben
lehet hasznosítani akár párásításra vagy berendezések hűtésére.

FÜSTGÁZ HULLADÉKHŐ HASZNOSÍTÁS
Számos megoldás létezik a füstgáz hulladékhő hasznosító rendszerre. Ezeknek a tervezésénél mindig a helyi adottságokat és a megrendelői igényeket vesszük figyelembe.

TECHNOLÓGIAI HULLADÉKHŐ HASZNOSÍTÁS
Hőcserélőinkkel az amúgy kidobott hőenergiát egyéb berendezések, vagy akár a csarnok fűtésére is használhatjuk. Így további pénzt és energiát spórolhatunk az üzemeltetésen.

HŐVISSZANYERÉS
Az ipari létesítményeknél sok energia takarítható meg, ha a kifújt levegő hőjét
visszaforgatjuk és a beszívott külső levegő melegítésére fordítjuk, így kevesebb energiát kell a csarnok fűtésére felhasználni.

  TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK:
 • Épületenergetikai tanúsítás készítése
 • Vízkezelési rendszerek tervezése
 • Statikai tartók tervezése
 • Villamosmérnöki tervezés
 • Automatizálás
 • Ipari applikáció fejlesztés

A mérnöki csapatunkkal vállaljuk komplex ipari gépészeti rendszerek tervezését,
kivitelezését illetve már meglévő berendezések felújítását, üzemeltetését. Ha felkeltettük érdeklődését, kérjen tőlünk árajánlatot és készséggel állunk
rendelkezésére.