Szolgáltatások

Ipari épületgépészeti célgép gyártás

Speciális célgépek tervezése és építése

Az ipari épületgépészetben gyakran találkozunk olyan feladattal, amit az egyedi tevékenység vagy a helyszín sajátos adottsága miatt csak egy dedikáltan oda tervezett célgép tud kompromisszummentesen elvégezni. Ezekkel az egyedi berendezésekkel maximalizálhatjuk a hatékonyságot és minimumra csökkenthetjük költségeinket. Célgép gyártás a megrendelő igénye szerint tartalmazhatja a gyártáson kívül a tervezést, kivitelezést a kulcsrakész átadásig és a karbantartást is. Minden esetben az ön igényeihez szabjuk szolgáltatásainkat.

Termékfejlesztés – Az elképzeléstől a megvalósításig

Ha ön egy épületgépészeti feladattal néz szemben amire nem nyújtanak megoldást az ismert berendezések, esetleg tervel sem rendelkezik, de van egy elképzelése, az Mfactory lelkes és tapasztalt mérnöki csapata áll az ön rendelkezésére! Egyeztetés és felmérés után megtervezzük azt a gépet, ami a feladatát olyan tökéletességgel tudja elvégezni a mindennapi felhasználás során, ahogy azt a megrendelő megálmodta. Vállaljuk a célgép teljes automatizálását és integrálását is meglévő rendszerekhez.
  Szolgáltatásaink
 • Egyedi célgép tervezés
 • 3D modell készítés
 • Célgép gyártás
 • Teljes körű gépészeti és villamossági dokumentáció
 • Automatizálás, integrálás
Illetve, ha ön rendelkezik tervekkel és műszaki leírással, mi legyártjuk és készre szereljük az adott gépet, szükség esetén egyeztetések után tapasztalataink alapján finomítjuk is azt.
  Célgépek tervezésében és gyártásában szerzett tapasztalataink a következő területeken
 • Légkezelés (egyedi hűtő, fűtő, elszívó berendezések)
 • Párásítás
 • Vízkezelés
 • Ipari épületgépészeti kompaktgépházak

Tervezés és gyártás mellett a kivitelezést, telepítést is vállaljuk

A célgépgyártás igénye szerint tartalmazhatja a gyártáson kívül a tervezést, kivitelezést a kulcsrakész átadásig és a karbantartást is. Jól képzett szakemberekből álló kivitelező csapatunk kérés esetén rövid idő alatt minden szabványt betartva telepíti egyedi berendezéseit. Minden esetben az önigényeihez szabjuk a szolgáltatásainkat. Legyen szó a közös projekt bármelyik fázisáról, törekedünk a határidők pontos betartásához.

Naprakész komponensek

Csapatunk folyamatosan nyomon követi az aktuális szabványokat, újítási hullámokat, trendeket és a piacot. Mindig a legeffektívebb és minőségi komponenseket válogatjuk össze egy adott célgép tervezése és gyártása során, így az elkészült berendezés kifogástalan minőségű és hosszú várható élettartamú lesz.

A tökéletes megoldás

Próbálunk azokra a nehezebb feladatokra is megoldást kínálni, amik elsőre nem tűnnek megvalósíthatónak, esetleg más cégek nem vállalták, viszont komoly problémát szüntetnének meg. Csapatunk nem riad meg az akadályok előtt, törekedünk tudásunkhoz mérten minden esetben eredményt hozó végeredményt alkotni.

Egyedi prémium megjelenés

Az mfactory OEM szervizes gyártási konstrukciókat kínál minden saját gyártású célgépre. A szolgáltatás keretein belül nem csak a különböző rendszerelemek, komponensek logozására, de a saválló acél keretek, valamint a PLC vezérlés, és az egyedi gyártmánytábla logozására is lehetőség nyílik). Ügyfeleink így magasabb minőségben, nagyobb elismeréssel építhetik rendszereiket, amíg az mfactory teljes mértékben a háttérben marad.

Mechanical Factory Kivitelező, Gyártó és Kereskedelmi Kft.
Telephely: 3433 Nyékládháza, Ady Endre u. 49/A
Adószám: 27919963-2-05

Tel.: +36 (30) 665-5982
Email: office@mfactory.hu

Oxyma Group

Az M-Factory az Oxyma Group tagja

oxyma-group

oxymagroup.hu