Komponensek

Páratartalom-hőmérséklet távadók, kapcsolók

Hőmérséklet-Páratartalom szabályzás

Napjainkban a színvonalas gyártás alapvető feltétele a szabályozott hőmérséklet és páratartalom. Ez szinte minden ipari ágazatról elmondható, hiszen a gyártástól a raktározásig számos nélkülözhetetlen előnye van ezen értékek szabályzásának és monitorozásának. Az ideális hőmérséklet és páratartalom javítja a komfortérzetet, elősegíti a termelést, csökkenti a selejtarányt, segít a termékek minőségének megőrzését a raktározás során. Ahhoz, hogy légkezelő rendszerünk mindig pontos adatokból dolgozhasson az effektív és gyors reagálás érdekében, fontos, hogy megbízható terepi távadókat használjunk.

Az ipari épületautomatizáló HVAC/R rendszerek komponensei között kiemelkedő szerepet töltenek be a hőmérsékletet és páratartalmat mérő eszközök. Minden automata légkezelő rendszer alapköve ezen értékek hajszálpontos és gyors meghatározása, kommunikációja. A távadók a mért hőmérsékletet és páratartalmat analóg jellé alakítják (4-20mA vagy 0-10V) aminek köszönhetően egy pontos, folyamatos, gyors, megbízható eredményt kapunk akár hosszabb távokon is.

Távadók fajtái:
– Hőmérséklet távadó
– Páratartalom távadó
– Hőmérséklet és páratartalom távadó

Opcionális lehetőségként akár kijelzővel.

Távadóink előnyei:
– Rendkívüli érzékenység és pontosság
– Magas minőség, hosszútávú megbízhatóság
– Szünet, akadásmentes kommunikáció
– Széleskörű felhasználási területek

Az érzékelők fajtáin kívül fontos szempont a kivitel is, minden típusból létezik több verzió is az eszköz tökéletes elhelyezési pozíciójának érdekében. Érdemes előre letisztázni, hogy az adott távadó pontosan hogyan és hol fog elhelyezkedni, hogy az érzékelő pontosan a mérési zónába helyezkedjen el, ezt segítik a különböző kivitelű termékek. Ugyan az a tudású termék megtalálható felületre szerelhető változatba többféle érzékelő iránnyal és hosszúsággal, vagy akár légcsatornába süllyesztett kivitelben is.

Egyedi minőségi megjelenés
A legelterjedtebb típusokat tartjuk raktáron, árainkért és készletinformációért keresse kollégáinkat, készséggel állunk rendelkezésére! Az mfactory lehetőséget biztosít komponensei OEM szervizes logózásra, ügyfeleink így magasabb minőségben, nagyobb elismeréssel építhetik rendszereiket, amíg az mfactory teljes mértékben a háttérben marad.

Mechanical Factory Kivitelező, Gyártó és Kereskedelmi Kft.
Telephely: 3433 Nyékládháza, Ady Endre u. 49/A
Adószám: 27919963-2-05

Tel.: +36 (30) 665-5982
Email: office@mfactory.hu

Oxyma Group

Az M-Factory az Oxyma Group tagja

oxyma-group

oxymagroup.hu