Termékek

Mobil léghűtő berendezések

Mobil léghűtő berendezések
Flexibilis csarnokhűtés HydroPort evaporatív mobil léghűtő gépekkel
Az ipari helyiségek, raktárak, csarnokok gyakran tágas belső térrel rendelkeznek belmagasság és légtér tekintetében. Ezeken a csarnokokon belül pedig általában koncentráltan helyezkednek el az egyes munkaállomások, ami jelentheti azt is, hogy egyes területeken időszakosan nem történik munkavégzés, míg másik területen pedig történik ugyanazon helyiségen belül.

Az ehhez hasonló esetekben válik a legszükségesebbé a mobil léghűtő berendezések használata. Ezen gépekenek ebből a szempontból az az egyszerű előnye van, hogy nem szükséges a teljes csarnokot vagy helyiséget lehűteni a kívánt ergonomikus hőmérsékletre, hanem rugalmasan, igény szerint változtathatjuk és fókuszálhatjuk a levegő hűtésének elsődleges helyét. Ezzel jelentős üzemeltetési költséget takaríthatunk meg, ugyanakkor a kívánt kellemes hőmérséklet is adottá válik az egyes munkaállomásokon és az azok környezetében dolgozóknak.

A HydroPort evaporatív elven működő ipari mobil klíma berendezéseink vizet használnak a hűtésre és a párásításra.
A gépek alja egy víztartály, ahonnan egy szivattyú feljuttatja a vizet a csepegtető tálcára, amely folyamatosan nedvesen tartja a nedvesítő bélést.
A víz párolgása állandó entalpia mentén csökkenti a levegő hőmérsékletét, így a rendszer azonos energiatartalom mellett alacsonyabb hőmérsékletet produkál, aminek az abszolút nedvességtartalma magasabb, így a gépek segítségével a páratartalom is szabályozható.

A HydroPort mobil léghűtő gépek által egyszerűen és költséghatékonyan biztosíthatjuk a munkaállomások helyi hűtését minimális víz- és energiafogyasztás mellett.
Több esettanulmány is igazolja, hogy az ergonomikus hőmérsékletű munkakörnyezetben nő az egyéni teljesítőképesség, valamint a munkát végzők sokkal hatékonyabban képesek dolgozni. A szélsőséges hőmérsékletek elkerülése csökkenti a megbetegedések és a munkahelyi balesetek számát is.

A HydroPort evaporatív léghűtő gépeink minimális beruházási és üzemeltetési költségek révén akár 8-12°C-os hőmérséklet csökkenés is elérhető. Ez a biztosított kellemes hőmérséklet az üzemben, csarnokban dolgozó kollégák számára azt is jelenti, hogy nő a koncentrációs képességük, kevesebb selejtet termelnek, valamint a hibalehetőségek aránya is minimálisra csökken.
Partnereinknek a legionella baktáriumtól sem kell tartaniuk a mobil léghűtő berendezések esetén, ugyanis többféle megoldást is kínálunk a HydroPort gépek tápvizének biológiai- és kémiai kezelésére. Ezzel tehát garantáljuk a higiénikus és biztonságos működést.

A HydroPort evaporatív mobil léghűtő berendezések előnyei és tulajdonságai:
• kizárólag a szükséges területet hűti, a hűtési intenzitás, a légsebesség és a levegő iránya könnyen módosítható az dolgozók igényeihez mérten
• alacsony bekerülési költség: nincs rendszertervezési, – engedélyeztetési és – építési költség, valamint a gépek beszerzési ára is rendkívül alacsony
• üzemeltetése energiatakarékos és költséghatékony (minimális víz- és villamos
energiafogyasztás). Rendkívül nagy EER érték (25-40)
• karbantartásuk és tisztításuk szintén rendkívül olcsó és egyszerű, cégünk vállalja a gépek karbantartását, folyamatosan raktározunk javító alkatrészeket, továbbá egyedi vízkezelő rendszert tervezünk a berendezésekhez
• a gépek kerekeken gurulnak, így mobilitásuknak köszönhetően bármilyen területre és munkaállomásra könnyen áthelyezhetők
• a gépek kezelése nem igényel szakértelmet és műszaki felügyeletet, használatuk rendkívül egyszerű
• nyitott, félig nyitott és zárt terekben is rendkívül jó hűtési hatékonysággal üzemelnek
• száraz – téli időszakban a gépek alkalmasak a belső relatív páratartalom megfelelő szinten tartására és szabályozására, így az üzemeltetők télen is hasznát veszik a berendezéseknek

Energetikai mérnök munkatársaink ingyenes helyszíni felmérést végeznek annak érdekében, hogy minden fennálló problémára a legoptimálisabb megoldást javasoljuk és, hogy kedves és leendő ügyfelünk minden felmerülő kérdésre megfelelő választ kapjon.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Mechanical Factory Kivitelező, Gyártó és Kereskedelmi Kft.
Telephely: 3433 Nyékládháza, Ady Endre u. 49/A
Adószám: 27919963-2-05

Tel.: +36 (30) 665-5982
Email: office@mfactory.hu

Oxyma Group

Az M-Factory az Oxyma Group tagja

oxyma-group

oxymagroup.hu